Domáci jablkový čaj

domaci_jablkovy_caj Ingrediencie

1liter vody
jablkové šupky

 

Na 4 šálky budeme potrebovať šupky z 3 - 4 jabĺk. Šupky povaríme približne 10 až 15 minút v jednom litri vody. Potom tento vývar necháme ešte postáť 15 - 20 minút, aby sa šupky dokonale vylúhovali. Následne ho scedíme a môžeme podávať. Čaj je vhodné dochutiť troškou medu alebo citrónovou šťavou. Môžeme ho pripraviť aj v lete, pretože je výborný aj vychladený. Stačí pridať pár kociek ľadu.

 
Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz

Prihláste sa prosím znovu

Ospravedlňujeme sa, ale Váš CSRF token pravdepodobne vypršal. Aby sme mohli Vašu bezpečnosť udržať na čo najvyššej úrovni, potrebujeme, aby ste sa znovu prihlásili.

Ďakujeme za pochopenie.

Prihlásenie