Zavárame s Emilom: Broskyňový kompót ako od babičky Sezóna zavárania je v plnom prú...
Recepty zo sadov
Varíme s Emilom: Domáci broskyňový džem Sladký, lepkavý a plný chuti, taký je domác...
Pečieme s Emilom: Svieži tvarohový koláč s broskyňami Ďalší recept z rod...
Rozkvitali červené jahody, povedz milá, kto ku tebe chodí...spieva sa v slovenskej ľudovej...
Jablková vôňa sa šíri celým domom. Ak si doma upečiete tieto jednoduché, no poriadne šťavnaté jablko...
Ingrediencie Plnka:1kg jablko2balíčky škoricový cukorCesto:300g polohrubá múka200g zmäknuté m...
Ingrediencie 2 hrnčeky ovsených vločiek1 ½ ČL škorice1 biely jogurt1 väčšie jablko1 PL medu1 ...
Ingrediencie 400g lístkové cesto4ks červené jablká z Emilových Sadovkryštálový cukormlet...
Ingrediencie 1liter vodyjablkové šupky Na 4 šálky budeme potrebovať šupky ...
Ingrediencie 2 hrnčeky smotana kyslá2 ks vajcia2 hrnčeky múka polohrubá1 hrnček múka hladká š...